Over ons

Wereld in Woorden (WiW) schrijft over en doet onderzoek naar internationale ontwikkeling en milieuvraagstukken. We helpen NGOs, overheden, universiteiten en bedrijven met het vertalen van complexe project- en onderzoeksresultaten voor een breder publiek.

De maatschap Wereld in Woorden bestaat in 2019 uit vier actieve maten: Roeland Muskens, Menno Bosma, Saskia Hesta en Kim Caarls.

Roeland Muskens131218-roeland013

Roeland speelt graag de rol van ‘advocaat van de ‘duivel’, als iedereen de gebaande paden volgt komt hij vaak met verrassende nieuwe wendingen.
lees meer >>

Menno Bosmamenno-11

Menno schrijft graag linkse teksten voor rechtsdenkenden en rechtse voor linksdenkenden. De lezer heeft er niks aan om gepleased te worden, vindt hij.
lees meer >>

Saskia Hesta

Saskia zoekt naar het menselijke verhaal achter internationale hulpprogramma’s. Als onderzoeker, pleitbezorger en storyteller wil zij een helder en eerlijk verhaal overbrengen.
lees meer >>

Kim Caarls

Kim verbindt haar wetenschappelijke achtergrond, waarin de focus ligt op asiel-, migratie- en integratievraagstukken, met journalistiek en beleidsrelevant werk.

lees meer op haar website >>